logo-toaca

Adresam sincere multumiri ziarului de spiritualitate si atitudine ortodoxa „Toaca” de la Chisinau, Republica Moldova, pentru publicarea poeziei noastre „Bucuria e un dar divin” in paginile sale.

„Ziarul „Toaca” este editat de Asociatia crestinilor ortodocsi din Moldova  „Fericita Maica Matrona”, incepand cu luna aprilie 2007. E de remarcat ca pe parcursul anilor 2003-2006 a aparut buletinul informational al asociatiei.

Publicatia este menita sa elucideze prin prisma crestin-ortodoxa evenimentele din tara si din lume si sa prezinte opinia Bisericii ( a sfintelor sinoade, a sfintilor parinti, a staretilor din vremurile noastre ), a personalitatilor marcante din diverse domenii ale stiintei si culturii cu privire la actualitate.”

Am „observat” cu placere, desi abia astazi, adica cu ceva intarziere,  ca poezia noastra a fost preluata de pe blogul nostru „Chipul nemuritor al lui Dumnezeu” si publicata in paginile ziaruluiToaca„,  Nr. 11 /  Noiembrie 2008:

http://www.toaca.md/?&ziar_id=16

Multumim redactiei ziarului „Toaca” pentru onoarea facuta si uram viata lunga acestei publicatii si subiecte cat mai interesante si de folos duhovnicesc romanilor ortodocsi de pretutindeni.

Cu respect,

Pr. Gabriel M.

a-heartdivider-flowers1

Anunțuri